Поиск
  • daghivictor

Naționala de tineret a anulat cantonamentul de pregătire din Malta


Naționala de tineret a Moldovei nu va mai efectua cantonamentul de pregătire în Malta. Din cauza situației pandemice, au fost anulate și ambele meciuri amicale cu reprezentativa similară a acestei țări.

Astfel, în perioada 22-30 martie, selecționata antrenată de Ștefan Stoica se va pregăti la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, iar la finalul cantonamentului va fi organizat un meci bilateral.


Printre cei 20 de jucători convocați sunt trei fotbaliști de la Dacia Buiucani, portarul Dumitru Coval și apărătorii Ionuț Revenco și Doru Calestru. Apărătorul Mihai Țîpac, inclus inițial în lotul reprezentativei de tineret, nu este prezent la cantonament din cauza accidentării primite la penultimul meci de campionat, cu Speranța. În același timp, mijlocașul Corneliu Cotogoi se află în pregătire cu Naționala de seniori antrenată de Roberto Bordin.


În preliminariile Campionatului European de tineret 2023, Moldova va juca în grupa E alături de Olanda, Elveția, Bulgaria, Țara Galilor și Gibraltar. Tricolorii vor susține primul meci pe 4 iunie contra reprezentativei Țării Galilor, în deplasare.


Foto: Vadim Caftanat/FMF


Просмотров: 12Комментариев: 0

Недавние посты

Смотреть все