Поиск
  • daghivictor

Naţionala Moldovei joacă astăzi cu Israel, în al treilea meci din preliminariile CM-2022


Partida dintre Moldova și Israel se va disputa miercuri, 31 martie, de la ora 21:45, pe stadionul Zimbru, în cadrul celui de-al treilea meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Nu este permis accesul spectatorilor pe stadion.


Jocul va fi transmis în direct pe TV Prime.


Pentru Naționala Moldovei acest meci va fi unul jubiliar, al 250-lea din istorie. Până acum reprezentativa noastră a obținut 46 de victorii, 60 de egalități și a suferit 143 de înfrângeri. Golaveraj 193-414.


Dacă va juca, căpitanul Alexandru Epureanu va deveni primul jucător moldovean, care va atinge borna de 100 de meciuri la Naționala Moldovei!


Mijlocașul Daciei Buiucani, Corneliu Cotogoi, a fost inclus în lotul final și poate debuta azi la reprezentativa antrenată de Roberto Bordin.


În lotul Naționalei noastre se află și un alt discipol al CSCT Buiucani, Marius Iosipoi (Veles Moscova), care a debutat la Națională la meciul trecut din Danemarca.


Partida de azi va fi arbitrată de suedezul Bojan Pandžić. Centralul de 39 de ani a condus, pe 8 iunie 2019, la stadionul Zimbru, partida tricolorilor cu Andorra din preliminariile EURO 2020. A fost ultima victorie a Naționalei Moldovei, scor 1-0, iar golul a fost marcat de Igor Armaș în min. 8.


Bojan Pandžić va fi ajutat de arbitrii asistenţi Peter Allheim și Robin Wilde, cu Kaspar Sjoeberg al patrulea oficial.


Observator de arbitri va fi Andrejs Sipailo (Letonia), iar delegat – Aristeidis Stavropoulos (Grecia).


La debutul în această campanie de calificare la Campionatul Mondial, Moldova a remizat cu Insulele Feroe (1-1) și a fost învinsă de Danemarca (0-8).


Vezi mai multe poze ale lui Vadim Caftanat/FMF/sports.md de la antrenamentul de ieri efectuat la Centrul de pregătire al selecționatelor din Vadul lui Vodă.

Просмотров: 16Комментариев: 0

Недавние посты

Смотреть все