Поиск
  • daghivictor

Live. Dacia Buiucani - FC Florești. Avancronică

Пост обновлен февр. 25Dacia-Buiucani Chișinău o va întâlni pe FC Florești astăzi, de la 14:30, într-un meci din etapa a XXII-a. Partida se va disputa la Joma Arena și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Sport 1 (Ucraina). De asemenea, meciul va fi retransmis de site-ul FMF.md, pagina de Facebook a Diviziei Naționale și portalul Moldfootball.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum în patru partide. Primele două au avut loc în sezonul trecut al Diviziei A, iar FC Florești s-a impus de fiecare dată cu scorul de 2-1, inclusiv în meciul din ultima etapă, care a stabilit campioana eșalonului secund.

În Divizia Națională, echipele au obținut câte o victorie. Mai întâi, chișinăuienii s-au impus cu 2-0, prin golurile lui Corneliu Cotogoi și Dumitru Demian, iar în etapa a XIII-a deja floreștenii au obținut toate cele 3 puncte puse în joc datorită golului marcat de Dmitri Maneacov din penalty.

Dacia-Buiucani a mai jucat o dată cu FC Florești într-un turneu oficial organizat de FMF. Este vorba de prima ediție a Cupei Federației, unde cele două formații s-au despărțit la egalitate, scor 1-1 (marcatori Sandu Mateescu, respectiv Evgheni Ragulkin).

În clasament, Dacia-Buiucani este pe locul 6, cu 27 de puncte la activ, în timp ce FC Florești se află pe poziția a 8-a, cu 15 puncte acumulate.

În pauza de iarnă, în lotul Daciei-Buiucani s-au produs câteva schimbări. Echipa chișinăuiană s-a despărțit de Marius Iosipoi (împrumutat la Veles, Rusia), Teodor Lungu (Sfîntul Gheorghe), Sandu Mateescu și Gheorghe Spînu (ambii, FC Florești). În schimb au fost transferați mijlocașii Andrei Rusnac, Oleg Martin (ambii, Milsami), Ion Mamaliga (Codru Lozova) și apărătorul Denis Furtuna (Zimbru).

Și la FC Florești au intervenit mai multe schimbări de efectiv. Au plecat Vasile Stefu, Dmitri Maneacov, Artiom Haceaturov, Alexandru Osipov și Igor Bugaev. În același timp, echipa s-a întărit cu fundașii Fiodor Andriuhin (Milsami), Sandu Mateescu, Gheorghe Spînu (ambii, Dacia Buiucani) și mijlocașii Grigore Coșcodan (Dainava, Lituania), Alexei Dizov (FC Cahul-2005) și Daniel Lisu (CSF Spartanii).


Sursă: FMF.md

Просмотров: 103Комментариев: 0

Недавние посты

Смотреть все