Поиск
  • daghivictor

Doru Calestru: „Este important să formăm un grup unit!”Apărătorul Daciei Buiucani, Doru Calestru, a acordat un interviu site-ului Moldfootball.com, în care a povestit despre cantonamentul selecționatei de tineret a Moldovei.


- Cantonamentul decurge conform planului, la echipă este o atmosferă bună. O atenție deosebită se acordă intensității antrenamentelor, deoarece noi toți cunoaștem cât de rapid se joacă acum în campionatele puternice.


- Ce impresii ai despre selecționerul Ștefan Stoica?


- Numai pozitive. Îmi place abordarea dumnealui, una serioasă, către fiecare antrenament și fază de joc. Deocamdată nu am discutat despre obiectivele echipei, dar domnul Stoica este un motivator bun și crede în potențialul nostru.


- La cei 18 ani, nu crezi că ai fost convocat prea devreme la Naționala de tineret?


- Cu mult mai important decât vârsta este prestația ta pe teren. Consider, că am primit o șansă să mă impun la reprezentativa de tineret și voi face tot posibilul să ajut echipa.


- Care sunt gândurile tale după ce a fost anunțat că cantonamentul de pregătire și meciurile amicale din Malta au fost anulate?


- Noi înțelegem foarte bine care este situația cu pandemia în lume, de aceea trebuie să acceptăm realitatea de azi și să mergem mai departe. Oricum, este foarte bine că a fost organizat acest cantonament de pregătire, fie și la Vadul lui Vodă. Acum este important să formăm un grup unit atât pe teren cât și în afara lui.


Foto: Vadim Caftanat/FMF

Просмотров: 56Комментариев: 0

Недавние посты

Смотреть все