Поиск
  • polygonagencymd

Dacia Buiucani-Codru (live video)


Dacia Buiucani şi Codru se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în primul meci al etapei a şasea.


Partida se va disputa pe terenul 2 al complexului sportiv Zimbru din Chişinău şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune Sport1 (disponibil în majoritatea țărilor din spațiul ex-sovietic). De asemenea, partida va fi retransmisă de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Naţională, canalul de youtube FMF, portalul moldfootball şi Radio Vocea Basarabiei.


Iniţial, meciul era programat să se dispute pe stadionul Nicolae Simatoc din Lozova, însă din cauza lucrărilor de amenajare pe arena lui Codru, ambele echipe au convenit ca întâlnirea să aibă loc la Chişinău, iar gazda meciului să fie Dacia Buiucani. Vă reamintim că din cauza măsurilor de prevenire a infecţiei COVID-19, meciul se va juca fără spectatori.


Codru rămâne deocamdată singura echipă fără puncte în clasamentul Diviziei Naţionale. De partea cealaltă, debutanta, Dacia Buiucani, se situează pe locul cinci cu 7 puncte. Gheorghe Suciu şi Mihai Ţipac (ambii, Dacia Buiucani) şi Ion Mămăligă (Codru) sunt suspendaţi pentru meciul de astăzi.


Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 4 ori, doar în Divizia A. În sezonul 2015/2016, Codru a câştigat primul duel direct cu scorul de 3-0. În retur, a fost consemnat un rezultat de egalitate, 1-1. În următoarea stagiune, Dacia-2 Buiucani a obţinut victorii în ambele partide cu 2-0 şi 2-1. Golaverajul este echitabil: 5-5. Dacia Buiucani şi Codru s-au întâlnit și la Cupa Federaţiei din acest an. Echipa chişinăuiană s-a impus cu 1-0 graţie golului semnat de Marius Iosipoi.Просмотров: 14Комментариев: 0

Недавние посты

Смотреть все